Marloe Jr. SS16

Trots att vi är i mitten av november och den riktiga vintern inte dragit in ännu så börjar det faktiskt bli dags att visa upp lite bilder på kommande vår- och sommarkläder! Och barnklädesnörd som jag är så tycker jag att det är lika kul varje gång jag kan dela med mig av bilder till er!

Först ut är det svenska märket Marloe Jr. som i sin kollektion Bonjour Tristesse visar upp en härlig kollektion där det finns plats både för färg, form och mönster!

Marloe Jr.

Anneli Nedholm som är märkets grundare startade Marloe Jr. eftersom hon själv tyckte att det var svårt att hitta kläder till sina barn. Och märket genomsyras av plagg där färg, mönster och passform går hand i hand med barnens önskemål och behov.

Marloe Jr ss16

Kläderna är tillverkade i mjuka ekologiska material, och som jag skrev tidigare så tänker Anneli på att kläderna ska vara lekvänliga. Det är barnkläder som barnen ska få vara barn i – och det gillar jag!

Marloe vårkollektion
Marloe

Det finns många godbitar i denna kollektionen men mina fyra favoriter är plaggen med färgstänk, målade maneter, de svarta småfåglarna och kanske inte helt otippat de svart/vitrandiga plaggen.

Jag har ingen egen erfarenhet av Marloe Jr. sen tidigare men detta känns som ett märke som passar Lennon i smaken. Och jag tror att den härliga blå färgen blir perfekt till honom!

Bonjour Tristesse släpps i mitten av januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s