senaste nytt på bilstolsfronten

BeSafe iZi Modular

För några dagar sedan lanserade BeSafe ett nytt bilstolskoncept, iZi Modular. Precis som man hör på namnet så är iZi Modular är ett modulkoncept som består av en ISOfix-bas och två bilbarnstolar vilket gör att konceptet anpassar sig till ditt barn efterhand som det växer.
besafe ny stol

 

Basen monteras enkelt och har reglerbara ISOfix-armar vilket innebär att man kan frigöra benutrymme efterhand som barnet växer. En ISOfix-bas gör också stolen extremt användarvänlig, det finns inte mycket som kan gå fel vid en montering. Och en korrekt monterad stol är en säker stol!

Hela konceptet med iZi Modular är godkänt enligt i-Size och det extra sidokollisionsskyddet Side Impact Protection + (SIP +) ger barnet ett ännu bättre skydd vid en eventuell sidokrock.
izi modular

Babyskyddet BeSafe iZi GO Modular i-Size är inte bara ett säkert babyskydd, det ger även bebisen en hög komfort med mjuk stoppning och mjuka textilier. Det integrerade solskyddet med SPF 50+ gör även att barnet sitter säkert från solens farliga strålar. iZi Go klickas enkelt i ISOfix-basen, men fungerar även att monteras med bilens trepunktsbälte. Och självklart fungerar den utmärkt med travelsystem på en lång rad med vagnar!

Bilbarnstolen BeSafe Izi Modular RF i-Size klickas även den enkelt i ISOfix-basen. Förutom att stolen är godkänd enligt det senaste bilstolsreglementet i-Size så är den även godkänd enligt Plustestet! Stolen är precis som babyskyddet mjukt stoppad och för att det lite större barnet ska få optimal komfort så kan man reglera stolshöjden i hela tio lägen!

Som jag skrev tidigare kan ISOfix-basen justeras i djupled och denna funktion har vi på Linnés stol och jag tycker verkligen att det är superbra! Nu när han är liten ger det oss extra benutrymme, och efterhand som han växer så justerar vi bara utrymmet efter hans behov.

Om några veckor ska jag och de andra ambassadörerna för BeSafe åka iväg på ett trevligt event, och det ska verkligen bli spännande att kika närmre på denna nya stol. Och de ska bli fantastiskt kul att bara umgås och ha trevligt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s