mjuk magi & en tävling med polarn o. pyret

På fredag släpper Polarn o. Pyret en helt magiskt kollektion!

Detta är kollektionen för alla oss som gillar abrakadabra, hokus-pokus och lite filejokus! Trollerihattar, vita kaniner, spelkort och små söta rävar dyker upp på alla väntade, och oväntade ställen!
polarn o pyret magi

Jag har haft turen att få hem en uppsättning med kläder till Lennon och Linné. Och de är underbara! Lennon vill praktiskt taget bo i sina kläder och Linné han passade så himla bra i de vita byxorna. Räven och hans hår matchar tom varandra. Haha.

Men det är inte bara jag som har tur att få lite kläder.

I samarbete med Polarn o. Pyret så tävlar jag nämligen ut två presentkort laddade med 500 kr!

Hur perfekt är inte det! Du får fritt välja vad du använder ditt presentkort till. Kanske vill du ha några plagg ut denna nya kollektion, eller kanske så behöver ditt barn en ny vinterovall. Eller en massa strumpor? Ja, du bestämmer helt själv över ditt presentkort!

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg, i det motiverar du kort varför just du ska vinna. Kanske är det för att du gillar kaniner, eller att dina barns garderober är tomma?
magi kläder pop nyheter

Och har du en stund över på lördag så är det lite extra magiskt i Polarn o. Pyrets butiker! De lovar nämligen att det ska trollar bort kaniner, trixas med kort med mera. Själv har jag lite långt till en butik men det låter väldigt trevligt!

– Tävlingen avslutas på fredag (23/10) kl. 23:59 och vinnarna presenteras under helgen! –

 

261 reaktioner på ”mjuk magi & en tävling med polarn o. pyret

 1. Vi skulle bli jätteglada av att vinna till bebisen i magen! Mycket som ska inhandlas har man insett, så ett bidrag till fina kläder hade vart guld värt! :)

 2. Har halvåring o en 2,5 – åring, både overall o regnkläder behöver handlas snarast då de växer så det knakar. Detta vore en toppen tävling å vinna!

 3. Ok, hur bra är denna tävlingen?!!!! Och kunde inte komma mer lägligt. Denna månaden har vi varit tvungna att ta ut massor föräldradagar och ekonomin… Ja ni vet vad som händer med den. Lilla bebin behöver verkligen kläder till förskolan så detta hade varit fint att vinna. Typ MAGISKT!!

 4. Ååå ute i sista stund! Vilken fantastisk tävling! Jag skulle mer än allt just nu vilja överraska mina fyra barn med fina sköna kläder från polarn o pyret Tack för en bra blogg

 5. Att välja kläder till dagisfotograferingen är alltid lika svårt. Men en vinst här skulle göra valet förtrollande lätt

 6. Jag har ju inte egna barn men har två små härliga killar i min närhet, Ebbe och Lowe, som jag gärna vill ge dessa fina kläder till från deras ”tant Vera”

 7. skulle bli jätte glad över att vinna ett present kort .
  nu när barnens garderober ekar .har skickat alla för små kläder vidare till bättre behövande som så gärna behöver kläderna.
  så detta hade passat perfekt till barnen till lite nytt

 8. Önskar att vinna för att unna mitt barn lite nya kläder då vi knappt har råd med begagnade kläder och det hade varit helt underbart att ge mitt barn lite nya kläder ☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s