lennons racerbil

När Lennon var ungefär 1,5 år så blev han väldigt förtjust i programmen med Rorri Racerbil. Och intresset för racerbilar har hållit i sig vilket vi tycker är kul. Så idag överraskade vi Lennon med en stor paket.

Som ni ser så  avslöjade lådan innehållet, men det gjorde det nog bara ännu mer spännande för han gick lös riktigt på paketet!
trampbil jollyroom trampbilNär han väl fått upp lådan övergick han till ett väldigt koncentrerat, tyst och målinriktat arbete. Trampbilen skulle ut, och han skulle få ut den själv. Jag tror att hans tankar var så i spinn att han inte ens tänkte på att han kunde be om hjälp.

Att sitta och titta på är faktiskt väldigt intressant. Jag kunde se hans strategier, hur han testade och försökte för att sen byta till en annan strategi. Med hjälp av hela kroppen så fick han tillslut ut hela bilen. Han satt fascinerat och studerade den samtidigt som mitt inre sjöng halleluja över att den nästintill var färdigmonterad. Det var faktiskt bara styret och sisten som skulle skruvas på vilket tom jag kunde klara av. Att jag sen tog en genväg och bad Martin att göra det behöver vi inte prata vidare om…
pinepeak gokartNär trampbilen väl var monterad så fick Lennon ta den på en liten provtur i huset. Och ni ser ju själva vad han tyckte om den! En styck supernöjd Lennon.
gokart för barn

Nyss när jag låg och nattade honom så sa han:

”När jag tänker på min present så får jag små hjärtan i ögonen! Verkligen mamma!”

Det är fina ord att få!

Denna tuffa och gedigna racertrampebil kommer ifrån Jollyroom. Den är ganska så stor och passar perfekt till Lennon som är 5,5 år. Det är faktiskt så att vi kan flytta bak sitsen ett par steg efterhand som han växer och eftersom maxvikten ligger på 30kg så han lär kunna köra på denna ett bra tag till!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s