loppi blogbag

loppi blogbagFör några veckor sedan fick jag hem en LOPPIblogbag fylld med trevliga produkter. Jag hann inte mer än öppna lådan innan Lennon hade fiskat upp boken om Super-Charlie. Lennon har ett par böcker om den lilla superhjältebebisen sen tidigare och bläddrade igenom den nya boken direkt.

I blogbagen låg det även vitaminer från Acrilex, vilka passar perfekt till Linné som på grund av sin mjölkproteinallergi är i behov av extra kalcium. KidsZoo-vitaminerna har jag skrivit lite mer om -> HÄR.

Temat i denna lådan var höst. Och vad passar då bättre än lusmedel, förkylningssprej och handsprit? Tre produkter som man hoppas slippa använda!

För att få till den lite varma känslan i matlagningen så fanns det även ett litet kit med en asiatisk woksås och kryddbandning. En dag då mitt smaksinne känner sig lite extra modigt så ska jag laga samman en asiatisk måltid till familjen.
loppiblogbagSkulle du med vilja ha chansen att testa en blogbag? Kriterierna är enkla – 200 unika följare/v alternativt 250 följare på Instagram är allt som behövs för att man ska få vara med. Och en liten portion tur på det.
höstkids
Har du koll på Loppis eventsida på Facebook? Där får du info om till exempel nya blogbags.

2 reaktioner på ”loppi blogbag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s