sagolika leggings

Jag är nog en riktigt höstmänniska. Den klara friska luften och den behagliga kylan som kommer med årstiden passar mig perfekt. Och kanske är det därför jag gillar höstkläder lite extra. Jag tycker om lite lager på lager och mysiga koftor. Dessutom är den lite mörkare och mustiga färgskalan mer mig än vårens luftigta och ljusa dito.

Barnens garderober består till stor del av basplagg som enfärgade tröjor, randiga leggings, stickade koftor och jeans. Att ha en bra bas gör att man inte behöver köpa en massa nya outfits, istället kan man plocka plagg man har och addera några nya plagg som ger garderoben en mer höstig känsla.

modeerska huset

Dessa ljuvliga kläder har nyligen flyttat hem till Linné.

Leggingsen och mössan har ett helt fantastiskt mönster med små ekorrar, ekollon och kaniner. Ett riktigt höstigt print som får mig att tänka på de där riktigt sköna höstpromenaderna när solen lyser och höstlöven prasslar under fötterna.

Tröjan med sina grå/beiga ränder matchar perfekt i ton och det gör att det funkar alldeles utmärkt att blanda tre olika mönster i samma outfit.

tröja ebbebarn mössa ekologisk bomull
Har du hittat några nya höstfavorit till barnens garderob än?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s