perfect night

För några veckor sedan fick jag hem en ny napp till Linné. Min första tanke var att det var onödigt att skicka en napp just till oss eftersom Linné är extremt kräsen när det kommer till val av nappar. 

Trots tidigare test av diverse nappmodeller från flertalet tillverkare så är det bara Esskas klassiska napp med silikon som han godkänt.

självlysande napp

Nappen vi fick hem är en Mam Perfect Night och det är en relativt ny napp på marknaden. Nappen levereras i en praktiskt liten förvaringslåda vilken även kan fungera som steriliserings box.

Det som gjorde att vi tyckte att nappen var värd att testa är att den utvecklats för att minska risken för en felaktig tandställning. Linné är ju väldigt förtjust i sin napp och suger ganska intensivt på den när han är trött och ska sova. Och eftersom vi med vill sova så har vi inte gjort ett endaste försök till att ”avvänja” honom. Dessutom är jag lite av filosofin att ”de lägger den när de själva är redo”. 

mam perfect night

Mam Perfect Night är tillverkad i ett silikon som är 2-8 gånger mjukare än det material som nappar vanligtvis tillverkas i. Sugdelen som ligger mellan tänderna är mellan 36-76% tunnare än övriga silikonnappar som finns på marknaden. 

På bilden nedan visar jag den visuella skillnaden på Linnés vanliga Esska napp och den nya från Mam. När man ser det så här så är det lätt att förstå att den nya nappen gör betydligt mindre påverkan på tänderna!

mam perfect night 6 mån

Och då undrar ni kanske hur testet gick? Jo, otroligt nog så accepterar Linné nappen! De första gångerna han fick in den i munnen snurrade han runt på den en del men efter en stund så var det inga konstigheter. 

Och ”Night”-modellen som vi testat är dessutom självlysande. En ganska onödig funktion enligt mitt tycke, men ganska så himla coolt om storebroren får säga sitt!

Jag fick nappen skickad till mig via ett samarbete med Kronans Apotek men helt utan några som helst krav på att jag skulle skriva om den här på bloggen. Jag tipsar helt enkelt om nappen för att vi gillar den! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s