vardagspussel

Och vips så har det gått ett par veckor av höstterminen. Linné är inskolad på förskolan och verkar älska det. För det mesta är han strålande glad både vid lämning och hämtning och det känns såklart väldigt härligt i hjärtat! Lennon gillar ju förskolan han med, men dock är han inte alltid lika glad som lillebroren vid hämtning eftersom vi konstigt nog alltid kommer för tidigt i hans ögon…

Med jobb och förskola så har vi långsamt börja glida in i rutiner igen. Trots att jag i somras tänkte att vi hade rutin på dagarna så märker jag nu att så inte var fallet. Jag trivs med rutiner och det som jag tycker är mest jobbigt är att få rutin på dem.

Maten och tvätt är det som fortfarande brister lite. Att få ihop vettig kvällsmat känns som ett mission implossible för min eftermiddagströtta hjärna. Men det tar sig. Igår blev det färdigköpt pizza och det är inget att skryta med direkt. Som tröst så åt barnen stekt sill till lunch… Men om några veckor så har vi nog fått kläm på det med. 

Hoppas jag…

  

På tal om vardagspusslet… Detta fina pusslet är väldigt poppis hos Linné. Han gillar att dela frukterna för att sen sätta samman dem igen, lite huller och buller. Finns hos Jollyroom – på rea dessutom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s