tänk travelsystem

När vi skulle köpa vagn och bilbarnstol till Lennon så minns jag att vi tittade efter vagnar med travelsystem, alltså en vagn där man kan montera fast babyskyddet. 2009 fanns det varken på stolen eller vagnen som vi ville ha, så med andra ord blev det inget travelsystem för oss. Men det har hänt en del de senaste åren och till BeSafes babyskydd iZi Go X1  finns det en hel lång lista över kompatibla barnvagnar!

Om någon av er läsare är på jakt efter ett babyskydd så rekommenderar jag er att undersöka om det finns travelsystem till det. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt att det skulle vara smidigt att bara kunna lyfta ur babyskyddet och sätta det på vagnschassit, speciellt nu när hösten och vintern kommer. Tänk så skönt för bebisen att slippas lyftas ur en varm och skön stol och bli lagd i en kall vagn bara för att en liten stund senare lyftas ur den nyvarma vagnen och hamna i en kall bilstol.

Till iZi-Go X1 finns det dessutom en hel rad med smarta finesser och accessoarer som gör att bilstolen fungerar utmärkt att ha utomhus. Eller vad sägs om ett stort integrerat solskydd (UPF50+), regnskydd och åkpåse? 

travel system babyskydd

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s