önskelista till Linnés rum

Jag har hittat en massa fina saker som skulle passa perfekt till Linnés nuvarande hörna och blivande rum. 

Alla textilierna är tillverkade i ekologiskt gots-certifierad bomull och det är ju fantastiskt! Jag blir så himla glad över att allt fler företag och varumärke börjar att satsa på miljön. Att ge sitt barn saker som är garanterat giftfria känns jätteviktigt för mig. Att sen veta att de som jobbat med produktionen inte utsatts för några farliga ämnen och att planeten inte behövts belastas med gift och kemikalier är fantastiskt! Väldigt värt varandra extra krona som varan kanske kostar jämfört med kemikalieframställda dito. Om du klickar på bilderna så kommer du direkt till försäljningsställe!

Roommate Kudde Lazy Long Dog Grå

 

Roommate Kudde Måne Grå & Stjärna Gul
 
Roommate Vimpel Hip Hip Hurra

 
Roommate Lekmatta Moln Grå
  
Visst är det fina saker? Jag är helt förälskad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s