sommarlena ben

För några veckor sedan fick jag möjligheten att testa en ny produkt från Veet, nämligen deras nya Spawax. Veet Spawax marknadsförs som ett professionellt behandlingskit utan remsor. För ett par år sedan testade jag ett ”hemma vax-kit” med remsor, och det är en upplevelse som jag helst vill glömma…

Så, då undrar ni kanske hur detta gick? Det hela var väldigt enkelt, man kopplar in kontakten till den lilla kitteln, lägger i så många vaxskivor som man behöver och väntar till dessa har smält. Lägger man i för många så gör inte det så mycket, det kan ligga kvar och användas om vid nästa omgång. När vaxet väl smält så applicerar man ett tunt lager med vax med hjälp av spateln som följer med. Efter cirka en minut så drar man av själva vaxremsan och sen är det klart.

Men riktigt så enkelt var det inte märke jag. Framsidan på mitt högra ben gick riktigt bra, men när jag kom till baksidan så blev det riktigt svårt att applicera vaxet. När jag kom till vänsterbenets baksida så gick det inte alls. Jag gav upp och ringde en salong i byn och bokade in min första benvaxning.

Däremot så testade jag att vaxa Martins rygg och det fungerade riktigt bra! Att lägga på vaxet på någon annan är nog den avgörande faktorn för ett lyckat resultat.

Om jag utgår ifrån hur detta behandlingssystemet fungerar om man gör det på någon annan så ger jag det betyget fyra, av fem möjliga. Det är enkelt att använda, men det som drar ner det är att jag inte gillade spateln man la på vaxet med. Jag tyckte att det var svårt att få med sig vax utan att spilla. Så har ni en respektive som behöver bli av med lite hår så kan jag rekommendera denna. Har du ingens om kan hjälpa dig så är detta ingen sak jag rekommenderar.

Veet wax
Så här såg remsan ut efter en omgång på Martins rygg. Läskigt hårig, men ryggen – silkeslen!
Veet Spawax
Kittel och vaxskivor.

– – – – – – – – – –

Jag är medlem i Buzzador som är ett av nordens ledande företag inom ”Word of Mouth” och social media marketing. Som Buzzador får jag testa produkter kostnadsfritt. Allt jag behöver göra är att berätta om produkterna för vänner och bekanta! Jag väljer själv vilka kampanjer jag önskar delta i och har man turen på sin sida så blir man utvald som testperson!

Om du med vill bli en testperson så kan du SMS:a
Buzzador maolin82
till 72323 så får du inloggningsuppgifter på direkten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s