Cute von Linné

  
Idag har det varit otroligt varmt! När jag kikade på termometern så visade den över 30c. En vill ju inte klaga, men det är inte så kul med bebis. Vi håller oss inomhus hela dagen och först på eftermiddagarna smyger vi ut. 

Idag blev det lite nakenbad i trädgården. Både Linné och Lennon älskar att bada. Och det är himla skönt när de plaskar runt, det är den enda stund på dagen som man verkligen hinner sitta ner på en och samma stol i mer än fem minuter! 

  

Nu ikväll hade jag tänkt att kategorisera om bloggen, men Linné sover fortfarande inte (trots att klockan närmar sig halv elva) så det har inte blivit av. Men det kommer en ny dag imorgon, kanske får jag några minuter över till att pula runt här inne då! 

4 reaktioner på ”Cute von Linné

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s