hemlängtan

Efter ett par månader med äventyr på Barnmode.se så har jag bestämt mig att flytta tillbaka hit igen!

Jag gissar att jag fick lite hemlängtan… Tiden på Barnmode.se har varit jättetrevlig och jag tror verkligen på hela idén med sajten men jag saknar friheten med att vara ”egen”, friheten att närsom kunna byta tema, layout och så vidare. Friheten att bara vara jag. 

Den närmsta tiden kan det se lite rörigt ut här inne. Jag exporterar hit mina inlägg, byter design och kategoriserar om inlägg. Så ha överseende med det är ni snälla! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s