villes rum ~mini room tour~

mini room tour

 

Välkommen hem till Ville!

Idag ska vi hälsa på hemma hos Ville, Lennons allra första ”insta-kompis”. Jag och Villes mamma Karin har följt varandra ett bra tag och för några veckor sedan så träffades vi för första gången i deras stuga. Och efter att ha varit där så kan jag bara konstatera att de har en alldeles förträfflig stil! Precis så fint, ombonat och levande som jag föreställt mig.

Det är gammalt, nytt, nött, stött, renoverat och hempysslat i en härlig kombination. Låt er inspireras!

utdragssäng
Villes säng är ett loppisfynd som blivit ommålad i en mjukgrå nyans, docksängen är däremot i originalutförande och ärvd efter mamma. Den runda hattasken hittade Karin i ett soprum och efter några varv med penseln så blev den så här himla fin.

 

koffert till förvaring

 

Mycket på Villes rum är saker som är loppisfyndade, men det finns undantag. Och ett sådant som sticker ut lite extra är den härligt röda Flowepot-lampan. Jag gillar verkligen kontrasten med gammal möter nytt och pastell möte färggrannt.

lampa flowerpot

 

Karin är väldigt kreativ, precis så kreativ som min hjärna tänker att jag med är. Skillnaden mellan oss är att Karins projekt blir verklighet. Titta bara in detta huset. Från början byggde Karin huset som en sänggavel till en extra säng men nu fungerar den som myshörna och kiosk. Skåpet ovanför har också fått sig en omgång. Det köptes fult och brunt men efter lite färg, piffiga knoppar och tyg bakom glaset så blev det som nytt.

På tal om Karins kreativitet. Kommer ni ihåg den fina tygkronan som Linné fick i ettårspresent? Det är Karin som sytt den och numera finns de (och lite annat) faktiskt att köpa i hennes lilla butik som jag tycker du ska kolla in HÄR.

lekhus
Det är verkligen en mysig liten lekhörna som Ville fått med sitt lilla hus.
barnrumsinspo
Överallt i rummet finns små söta saker som blir fina detaljer. Kolla bara in den där ugglemasken. Så himla fin!

 

Efter detta besöket, och ju mer jag tittar på dessa bilderna, så har jag bestämt mig för att jag i varje fall ska ta tag i ett projekt denna sommaren. Frågan är bara med vilket jag ska börja…

Vill du se fler bilder från Villes rum så kolla in Karins konto @parallill på Instagram, @parallill. Det är ett av mina absoluta favoritkonto!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Inköpslista:

sänglådor med toffsarugglespeldosabjörnposterrund lejonkuddeharlequinmönstrad tapetflugsvampslampaflowepotlampatyg på hustaketlejonspegelträkameranugglemasken – 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

Har du ett inspirerande barnrum som du vill dela med dig av?

Maila då mig på malinsroom@gmail.com!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s