reatips

Just nu är rean igång för fullt inne hos MILK COPENHAGEN och man kan fynda de flesta plagg med 30-40% rabatt! 

MILK är ett nytt märke för mig, eller inte bara för mig, det är faktiskt relativt nytt på den svenska marknaden. Kläderna säljs inte i butik utan endast via deras webshop och ”home shopping” – eller klädparty som jag säger. 

Lennon har haft turen att i samarbete med MILK COPENHAGEN få välja ut några valfria plagg för att testa dessa. Han valde bland annat skjortan och shortsen som han har på sig på bilden. Han älskar sina nya kläder, och de uppfyller hans två krav: 1. han känner sig fin, nöjd och glad och 2. kläderna är mjuka. 

Kläderna uppfyller även mina och Martins krav, och de är betydligt tuffare! Men vi håller med Lennon. Det är rejäla kläder som känns bra i kvalitén, samtliga plagg är välsydda med bra passform och trevliga detaljer. Vi är väldigt nöjda. Och kanske är det så att Martin är den av oss två som är mest nöjd, det är nog faktiskt som så att han önskar att kläderna även såldes i herrstorlek (visst hade denna outfit gjort sig i en pappamatchning!).

  
När jag fick erbjudandet om att testa några plagg från MILK COPENHAGEN så fanns det inga ”måsten” från deras sida. Allt med ”måsten” sorterar jag bort. Jag vill inte tipsa er om saker, produkter och märken -bara-för-att-, jag vill tipsa om sånt som jag, barnen och min familj verkligen tycker om och är nöjda med. Och det är vi med samtliga kläder från MILK. Sen är det väl så att varumärke som tror på sig själv inte behöver kräva en massa i gengäld. En nöjd och glad kund fixar per automatik och omedvetet en god ”word of mouth”-marknadsföring. Och det är precis det jag gör nu när jag tipsar om deras rea. 

Jag funderar själv på att köpa några plagg till Linnés växalåda. Den blå citronkoftan är så himla fin, och storlek 92 borde fungera till hösten… 

…hmm, jag tror bestämt att jag med önskar att kläderna fanns i vuxenstorlek. Tänk den puderfärgade citronkoftan till slitna jeans och en enkel vit T-shirt! Gaaah! Varför har jag inte strl 164! 

Och vad är det med citroner!?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s