tema sommar

För några dagar sedan hämtade jag ut den senaste sommar-blogbagen från Loppi. Och detta var nog den bästa hitintills, om du frågar mig. De flesta sakerna är saker som vi själva skulle kunna valt ut och köpt. Men tre produkter vi testat hamnade i topp och här kommer familjens 3-i-topp-lista!

1. Philips Avent pipmugg – en helt spillsäker pipmugg (hallelulja på den) med mjuka, greppvänliga och halkfria handtag. Muggen är fri från BPA, PVC och BFR och går att diska i maskin. Linné verkar gilla den och vi föräldrar ger den två tummar upp eftersom den verkligen är spill- och droppfri! Jag gillar även att den går i svart, jag är så himla trött på att alla muggar ska vara typ turkosa, rosa eller gröna.

philips avent pipmugg

 

2. Boken ”Äskil äter träd” från Barnens Bokklubb – Vi älskar böcker och en ny bok är något som Lennon verkligen uppskattar. Just denna bok var han väl kanske aningen för gammal för, jag tror att den passar barn i 3-4 års ålder allra bäst. Men trots att den kanske var lite ”för enkel” så tyckte han att den var bra, och lite tokig som han själv sa. Lennon är redan medlem i Barnens Bokklubb så det är en bokklubb som jag verkligen kan rekommendera. Just nu har de ett fint prova på erbjudande där du får ett fint bokpaket för 39kr!

äskil äter träd

 

3. Salvequick Minons– och Aquablock plåster – Plåster kan man väl aldrig få för många av i sommartider. Det är årstiden då en plåstrar knä på löpande band! Aquablock-plåstren är en nyhet för oss som säkerligen kommer att behövas i sommar. Dessa plåster är vattentäta samtidigt som de låter huden andas, det sitter lim på plåstrets alla sidor så det sitter säkert även när barnen håller igång med lek och bad.

plåster minons

loppi blogbag sommar
LOPPIblogbag med temat sommar innehöll följande: LOPPImagasin sommar – Dermosil handtvål – Bok från Barnens Bokklubb – My first hand & foot prints från Panduro – Salus Magnesium flytande magnesiumtillskott – Salvequick Minons och Aquablock plåster – Nagellack från Yves Rocher – samt en tygkasse från Barnens Bokklubb som inte kom med på bild.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s