lite nytt i linnés hörna

Linnés hörna har blivit lite uppdaterad med nytt spjälskydd och nya sängkläder. Det finns så mycket fint till de små men detta set från det svenska märket Garbo & Friends var det som föll oss mest i smaken.

  

Spjälskyddet är otroligt välarbetat, lite högre i modellen, har stabil stoppning som gör att det inte sackar ner och blir knöligt och fult (som många andra blir) och har långa fina knytband som gör att ”förankringen” blir en snygg detalj i stället för ett måste. 

   

Påslakanet är i 100% percale bomull. Percaletyg är vävt med täta trådar vilket ger en tät och sval yta. Väldigt härlig kvalité! Och färgen är så himla fin, som en blandning mellan grått och lite mjukt grön. 

Linné är verkligen ett med denna färgnyans. Den mjuka färgskalan passar verkligen till hans ljusa hy och röda hår.   

Spjälskydd, påslananset & nappflaska ~ Garbo & Friends. ”Travelbuddies” nallarna ~ Mana’ o nani. Kottekudden ~ House of Rym. Ugglekudden ~ Lagerhaus. Tröja ~ Cheap Monday. Leggings ~ Tigernookdesigns.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s