milk copenhagen

milk copenhagen

Av en slump fick några citronkläder mig att klicka in på en för mig ny hemsida. Och en ny liten klädvärld öppnade sig. 

Lennon som har börjar prata om ”coola kläder” håller väl på att genomgå ett litet stilbyte. Och hos MILK Copenhagen som märket heter så har han, eller vi, eller ja ok – jag – hittat massor av fina kläder. Lite tuffare stil som ändå känns sådär mjuk som Lennon. Många plagg är enligt mig helt unisex, så kika runt både på flick- och pojkavdelningen! 

kofta med citroner

Det finns en hel del djurprint som jag vet att många av er gillar. Och citroner. Men det har jag ju redan nämnt…

milk copenhagen tröja

klänning med leopard

milk barnkläder

leopardkeps

Någon som har erfarenhet av detta märke? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s