mollys rum ~mini room tour~

 

Välkommen hem till Molly!

 

I dag ska ni få följa med hem till Linnés lilla söta kompis Molly!

Molly har ett av de finaste barnrum jag sett, ja hela Mollys hem är faktiskt perfekt för ett inredningsintresserat öga. Allt känns uttänkt in i minsta detalj.

Det räcker med att snegla in på Mollys rum för att man ska få en härlig och ombonad känsla i hjärtat.

 

Den fina gåbilen har Mollys fått i present av sin farmor.

Rummet är målat i en vit nyans som låter sig väl matchas med såväl harlequinmönstrad tapet som hjärtstickers. Den vita basen tillåter även att man kan pynta på ganska så rejält utan att det känns rörigt. 

På ena långsidan av rummet har Molly en bokvägg. Tavellister är verkligen perfekta att använda som bokhyllor. Visst ser det bra mycket mer inbjudande ut när man ser alla fina framsidor! Jag tänker själv att det lockar barnen till läsning.

 

 

I ett barnrum kan man verkligen gå all in och det gör Jennie och Oscar med stil och finess. Vimplarna i taket ger till exempel en härlig kalasstämning och sättet de hängt dem på gör att rummet känns fylligare. Takhöjden är ett utrymme som lätt glöms bort, men en enkel girlang som denna gör att man får en merkänsla. Föreställ dig själv hur det skulle se ut utan flaggspelet.

 

 

Mollys rum är lekfullt, stilrent, piffigt och ombonat på en och samma gång. Och fullt med små detaljer. Ta bara en kik på kökshyllan.

 

Små matvaror i filt. Som Jennie själv sytt och stoppat ner i små söta plastburkar. Så fint och välgjort.

Runt knuten på den hjärtdekorerad köksväggen har Molly en liten hörna med bord och stolar. På Mollys rum möts gammalt med nytt. Griffeltavlan är Jennies gamla och samtliga stolar är loppisfynd.

 

Mollys rum är fullt med små detaljer som bidrar till en personlig känsla.

Och det är ordning och reda på hyllorna. Var sak har sin plats. Fina burkar, askar och väskor rymmer rummets alla småprylar. Jordgloben och muminpappan är fina minnen från pappa och mammas barndom.

Och här sover Molly gott i sällskap av ett gäng mjuka vänner. Och som jag förstått på Jennie så sover hon riktigt gott, men vem hade inte gjort det i denna mysiga höra!

 

Vill du se fler bilder från Mollys rum så kolla in Jennies instagramkonto.

– – – – – – – – – – – – – – –

Inköpslista:

namntavlakaninlampa gåbil wallstickers med mätstickawallstickers hjärtanflaggspel leksaksspis barnbord virkad mattastringhyllor poster med djurparadharlequintapet väggflagga

– – – – – – – – – – – – – – –

Har du ett inspirerande barnrum som du vill dela med dig av? Maila då mig på malinsroom@gmail.com!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s