ljuvliga rödtott

Jag bara måste dela med mig av några bilder som jag tog på Linné igår. Partisk som bara en mamma kan bli så måste jag säga att han är sötast i hela världen! Som ett orangefärgat sockervadd! 

        

Den fina retrobodyn i ekologisk bomull kommer från me&i. Jag brukar alltid säga att deras kläder är stora men i detta fallet tycker jag att man kan gå upp en storlek, Linnés i storlek 86/92 är lite stor men det gör inget då modellen faktiskt känns lite grann som en romper med pytteben. Detta plagg blir nog en sommarfavorit! 

Vi matchar med vit/brun randiga byxor i ekologisk bomull, men det finns även matchande hjärtebyxor för den som vill gå all in. Eller matcha med vit överdel. Det är fint det med! Valen är många, och det är det jag gillar! Jag ska faktiskt se i klädlådan om jag sitter på några snygga oväntade matchningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s