min lilla pirat

  

Idag var Lennon på piratkalas hos sin kompis. Det är ganska mycket med pirater just nu faktiskt. Ögonlappen som han fick i julkalendern har helt plötsligt blivit väldigt populär. Kroken i skumplast fick han i födelsedagspresent av sin morbror. 

  

I födelsedagspresent fick han inte bara ett, utan två skumsvärd. Och ni ser ju själv hur farlig han ser ut! Riktigt barsk pirat det där… 

Man vill ju bara pussa på honom!

    

Både tatueringströjan och den guldbroderade mjukiströjan är ifrån H&Ms kollektion ”All for children” som släpptes och såldes slut på en dag (aw-14). Himla bra kollektion det där, delvis för att de snygga kläderna men främst för att den såldes till förmån för Unicef. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s