födelsedagsfirande

Förra veckan var så full av härligt födelsedagsfirande att jag knappt han skriva om det. Men här kommer lite av en bildkavalkad från föregående veckas ettårskalas och deras gemensamma kalas vi hade i helgen.

I tisdags fyllde Linné 1 år och det firades med ballonger, leverpastejmacka och en glasstårta. Linné fick bland annat ett piano vilket än så länge är väldigt uppskattat!

 

Han invigde sina fina krona som en vän sytt åt honom. Jag brukar aldrig benämna mina barn med rojalistiska titlar, men i detta fallet måste jag säga att han ser ut som en liten prins!

I lördags hade vi gemensamt kalas för familjen och här kom tre generationer av mig med på bild. Lägg märke till Lennons koncentration! 

  

Det blev en liten tjuvstart för Lennon och hans födelsedagspresenter. Eftersom farfar jobbar borta på torsdag då han fyller år så öppnade han presenten som vi gav tillsammans. 

Och han blev helt tagen. Det var nog inte långt kvar till att glädjetårarna rullade. Han sa själv att han blev blyg. Om jag sätter vuxenord på hans känslor så blev han rörd. Tagen. Och det syns på han ansiktsuttryck. Lilla, stora älskade. 

Efter beställning från blivande femåringen så blev det chokladtårta med jordgubbar.

 

Ja, detta var lite från våra kalas. På torsdag är det dags igen. Då fyller Lennon år! 

En reaktion på ”födelsedagsfirande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s