lite mer summer lane

Måste bara visa lite bilder på ytterligare några nyheter som släpps imorgon. Jag kommer att glida runt i ormbrallorna hela sommaren, riktigt coola! Och den randiga tröjan är en nytolkning av en av mina favoriter sen i höstas, den svarta finstickade tröjan med hjärta baktill.

Jag kommer möta våren i me&i, det är en sak som är säker! 

Klänningen är i samma modell som uggleklänningen som jag visade för några dagar sedan. Underbar. Tänk själv den till brunbrända ben! 

Och jumpsuiten. Jag vet inte riktigt vad som hände men den är på väg hem till mig. Jag är lite i chock över mig själv men why not liksom!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s