bill & bull

Ofta får jag höra att det är bra att skaffa barn tätt för att de ska få ut något av varandra. Så att de kan leka ihop. Och så vidare. När vi bestämde oss för att vi önskade ännu ett barn och ett syskon till Lennon så var det för att vi tyckte att det passade in i vårt liv. Inte för att det gått ett visst antal år.

Det är exakt fyra år mellan Lennon och Linné. Alla tycker vi olika men för oss har det känts som en bra åldersskillnad. Och vet ni, att det skiljer fyra år dem emellan hindrar inte dem från att leka, busa, stimma, bråka och mysa tillsammans. Vi brukar säga att Linné är som en liten fanclub till Lennon. Han ska vara med honom överallt och helst göra samma saker.

019

020

Just nu byggs det mycket med tågbanan. I början förstörde Linné Lennons byggen med storebrorsutbrott som resultat. Men ganska snabbt kom Lennon på att han först kunde bygga en liten cirkulär bana till Linné som han kunde sitta och pilla med när han gjorde mer avancerade byggen. Och det har faktiskt funkat ganska så bra. Sen har Linné börjat att tycka att det är kul att titta på när tågen kör runt. Och nu så kan de sitta tillsammans och bara titta på tågen när de kör. Lennon har ett fjärrstyrt tåg så han leker lite lokförare under tiden. Trots åldersskillnaden så hittar de ofta sätt att samarbeta på och det är så himla fint!

En reaktion på ”bill & bull

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s