min lilla gessle

Lennon har stora musikdrömmar. Eller planer om man frågar honom. Han ska bli som Per Gessle. Eller som Lasse Stefanz. Jag har lönlöst försökt med att få honom att lyssna på Kent och Coldplay, men icke. Och om jag är ärlig så kan det väl passa fint med en liten Gessle.

Katchiiiing!

Jag hade ju kunnat sköta hans officiella Instagram och liknande sociala medier på heltid. En sommarvilla i Italien eller Frankrike hade jag med kunnat tänka mig… Kanske är det bäst att vi ger honom det där trumsetet som han önskar sig i födelsedagspresent!

lennon spelar gitarr

lennon gitarr

En reaktion på ”min lilla gessle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s