vi har blivit med en superhjältevän

Förra veckan fick jag hem ett prickigt paket på posten. Ett riktigt litet finpaket från min vän Maria, eller Lady Thirty som hon är känd som i internet- och konstnärssammanhang.

Maria och jag har än så länge aldrig träffats ”på riktigt” men efter några år via sociala medier som Instagram (<- kolla in Lady Thirtys här!) så känns det som att vi känner varandra. Och nästa gång jag åker till Stockholm ska vi se till att träffas!

Men åter till paketen.

(null)

(null)

(null)
En supersöt Superhero beaver, vår allra första superhjälte. Men en snäll en, precis som jag vill ha det!

Just nu sitter den uppsatt i en plastficka med glittrigaste tejpen i hörnorna. Till helgen när jag ska till Malmö så ska jag handla en passande ram. Men jag tror att den får hänga kvar här vid Lennons säng. Det passar så fint att ha en skyddande vän bredvid huvudkudden.

 

-> Såg nyss att du kan vinna en egen superhjälte inne hos @ladythirty (Instagram). Sista dagen att ha chansen är idag, så skynda! <-

(null)
Tack Maria, du är bäst! <3

En reaktion på ”vi har blivit med en superhjältevän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s