linnés lilla hörna

Vårt sovrum

Idag har vi haft det soligt och härligt här nere på Österlen i Skåne. Och solljus gör ju att man för en gång skull kan ta lite bilder utan att de blir murriga och tråkiga. Så när det var dags för Linné att vila middag så passade jag på.

Än så länge har Linné inget eget rum, eller det har han förvisso, det är faktiskt så att Martin och jag bor i hans rum i väntan på att vårt ska bli till. Men det funkar alldeles utmärkt, en bebis behöver inget eget rum.

Precis som Lennon så har Linné fått en stringhylla. Nu använder vi denna som vår lilla arbetshörna men så fort det är dags för Linné att ha ett skrivbord så sänker vi bara arbetsskivan så den blir i lagom höjd till en liten barnstol. Och vill han inte ett skrivbord så ersätter vi bara skivan med ett hyllplan. Superbra!

Linnés hörna

Babyrum

 

I  motsats till Lennons färgstarka rum så går Linnés i mjukare nyanser. Vitt, grått, lite mint och lite rosa. Jag är egentligen ingen pastellig person men på något vis så kändes det direkt som att det lite mjukare passade bättre till Linné. Dessutom så tycker jag det är roligt att de har så olika stil, nu kan jag ju typ välja mellan allt. Antingen passar det till Lennon, eller så funkar det hos Linné.

Kakdressen är en babyfavorit som Linné vuxit ur men eftersom vi tycker den är så fin så får den hänga kvar som en prydnad på sängen. Varje gång jag ser den så får jag små flashbacks av nybebistiden och en för oss ytte-pytte-liten Linné.

baby linné

Som jag skrev innan så delar vi rum. Så självklart så står vår säng också i rummet. Den är bara inte så himla kul att fotografera.

Sovrum

 

Ja. det var lite från Linnés lilla hörna och vårt gemensamma sovrum.

7 reaktioner på ”linnés lilla hörna

    1. Det kommer i från Ferm Living! Tror det har utgått men googla det! Vill minnas det heter Clouds eller något liknande, tror att Ingela P Arrhenius designat mönstret.

      Lycka till i jakten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s