Filemon Kid SS15

Filemon Kid SS15

Ibland så känns det verkligen extra bra att barnen är i behöv av nya kläder på grund av storleksbyte. Filemon Kids nya vårkollektion (som släpps nu på fredag) är nog bland det finaste jag sett när det kommer till vårkollektionerna 2015!

Kollektionen bjuder på mjuka färger och kontrastgivande mönster. Söta djurprints och drömmande luftballonger. Lekfullt utan att kännas barnsligt.

fileminkid raccoon

filemon kid tvättbjörn

Tvättbjörnsprintet ”Raccoon” är en favorit till Lennon. Den mintgröna sweatshirten är vändbar och ur ett tvättstugeperspektiv är det ju helt fantastiskt underbart! Bara att vända bort fläcken som kom under lunchen. Att det dessutom blir två tröjor i en är ju bara en bonus.

Lennon har (bl.a.) leggings från Filemon Kid sen tidigare och de har vi varit väldigt nöjda med så det blir nog att köpa ett par nya med tvättbjörnarna. Jag älskar leggings på pojkar. Det är det perfekta plagget att leka i enligt mig. Inget som knölar i ytterkläder och stövlar, inget som är i vägen när de ska klättra och konstra.

T-shirten (och sweatshirten) med sitt singeltryck gör sig himla fint till leggingsen och shortsen. Den sistnämnda kombinationen måste vara den ultimata sommaroutfiten!

armadillo onesiePå Linnés önskelista hamnar denna söta beiga onesien. Älskar armadillon på ryggen.

Men självklart finns det mycket mer som gärna hade fått flytta in i Linnés garderob. Som nya luftballongsprintet ”UP!”. Det är så fint så jag nästan smäller av! Tänk er så söt han hade blivit i detta!

kläder med luftballongOch för er som gillar klänningar, OMG! Det är nästan så att jag blir avundsjuk på alla minimänniskor!

klänning up

Filemon Kid är ett svenskt märke som värnar om barnen och världen de kommer att sätta sina små fötter på. De arbetar med ekologiska och naturliga material och deras tryck är vattenbaserade. Kläderna är tillverkade i 100% ekologisk bomull och är GOTS-certifierade vilket innebär en giftfri produktion. Detta gör allt ännu bättre! Snygga och bra kläder! Hejja er!

2 reaktioner på ”Filemon Kid SS15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s