Knoppat uppåt väggarna

För ett bra tag sedan så fick vi hem fem fina knoppar som vi beställt från Lagerhaus och en fin pandaposter från Mini Rodini. Ganska länge, typ jättelänge har dessa saker bara legat och väntat på att bli uppsatta. Och vet ni. Idag var det äntligen dags för mig att ta tag i det lilla projektet. Konstigt rent att jag ska vara så förslappad när det kommer till att slutföra saker, det var ju busenkelt och tog bara ett par minuter.

knoppar lagerhaus

Tanken är att postern ska sitta i Linnés rum, men det lär ju ärligt talat dröja ett tag innan han har ett. Om man känner oss rätt. Så fram tills dess får den hänga på Lennons rum. Tidigare har det hängt en LIttlephantposter på väggen (tragiskt nog har den visst hängt helt snett med) mellan dörrkarmen och garderobsväggen men den har känts lite för barnslig så nu får den bo i källaren ett tag. Kanske kommer även den att passa på Linnés blivande rum. Det återstår att se.

littlephant poster

Det där skyddet runt lampknappen rök det med. Skulle vi nu råka nöta på väggen så gör ju det inte något. Som husets genomgående tema så är inget som det ska. Allt ska bli. Och min senaste idé är att denna lilla väggen ska rivas ut. Men det är en annan historia.

mini rodini poster

vimpel ferm living

Jag tyckte att resultatet blev betydligt bättre. Dessutom lite mer praktiskt. Har vi tur så kommer Lennon att använda knopparna till alla småa armbarnd och halsband, masker och ja, gud vet vad. Vimpel har jag haft liggandes i en garderob ett bra tag och nu fick den äntligen komma fram. Sen om den passar där eller om jag flyttar den återstår att se. Men den hänger bättre där än inuti en garderob…

Såg att knopparna kom ut på halva reapriset idag. Så är du ute efter något att hänga saker på så slå till på dessa. För den nätta summan på sju kronor och femtio öre så kan man ju ångra sig utan att plånboken fått lida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s