Säg HEJ! till lilla Blaine & Claes

Igår flyttade det hem två nya ulliga och ytterst gulliga små nallar i vårt hus. Lilla Blaine och Claes!

manaonani

Det räcker att titta på förpackningen de kom i för att förstå hur sött innehållet är. Och det söta bara fortsätter. Nallelådan är bara ett ytterfodral till själva lådan som nallen levereras i. Och inte nog med det, i lådan möts man av ett vackert litet inslaget paket. Här kan man verkligen prata om att det blir en vacker lager-på-lager upplevelse när det är dags att packa upp den lilla nallen.

travel buddy

manaonani travel buddy

Alla nallar har fått ett personligt namn, Lennon och Linnés heter Blane och Claes. Vem som får vem får slumpen avgöra. Tanken är att vi ska lägga dessa två kompisar i julstrumporna.

Dessa nallar heter ”Travel buddy” och kommer ifrån Mana’o Nani. Ett litet och helt nystartat företag som Patrycja & Karol driver i Polen. Än så länge är deras hemsida under uppbyggnad men de finns på Instagram och på Facebook.

Nallen är platt och tunt stoppad, lite som en babykudde. I händerna och på magen finns det magneter som gör att man kan sätta fast nallen runt en pinne på spjälsängen, runt bilbältet eller ryggsäckens axelrem. Tanken är att denna nalle ska kunna få följa med på ditt barns alla äventyr. Eller fungera som en liten mjuk snuttekudde.

soft bear

Nallarna finns i två färger. Choco som är ljusbrun och Coco som är vit. De är testade och godkända för barn och kan tvättas i maskin.

Ja, jag är nog lite förälskad i dessa små gossar. Och jag som inte är förtjust i nallar…

travel buddies

Men ärligt, hur kan man inte bli förtjust i dessa!?

5 reaktioner på ”Säg HEJ! till lilla Blaine & Claes

    1. Visst är de! Du mailar till dem för att beställa som det är just nu! Jag betalade 300kr ungefär för två inklusive frakt. Men det var på black friday med rabatt. :)

      1. Jag mailade dem och fick svaret att en kostar 20€ och sen kommer 10€ frakt till. :/ Lyckans dig som hittade dem så billigt! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s