Färgsprakande doftljus

För ett tag sedan fick jag hem en väldigt väldoftande paket som innehöll doftljus från Air Wick – Black Edition.

Ljusen var inte som vilka ljus som helst, dessa doftljus skiftar nämligen i färg. När Lennon såg detta var han helt betagen och ett långt ”Wooooow!” var allt han fick fram. Är man fyra år och älskar regnbågen så kan det nog inte bli mycket bättre i ljusväg. Själv är jag lite kluven till det skiftande ljuset. Det känns lite kitschigt men samtidigt ger det ett mysigt sken under mörka kvällar.

Jag fick hem två olika dofter, Apple & Cinnamon och Golden Winter Wood. Båda ljusen är vaxljus med esteriska oljor. Innan jag tände ljusen så tyckte jag att äppledoften luktade godast och jag upplevde Golden Winter Wood som stark och nästan lite tantig i doften. Annat var det när ljusen var tända. Då upplevde jag äppledoften som väldigt söt, efter ett par timmar blev doften nästan lite sliskig. Vinterdoften kändes däremot fräsch.

Glasen, eller lyktorna har olika design beroende på vilken doft ljuset har. Vintervarianten med renar fick mig att tänka på Tomelilla marknad och hiskeliga t-shirts med vargprint. Men när ljuset är tänt så känns det lite som att titta in i en solnedgång. Äppleljuset har en mer stilren design med ett cirkelformat mönster. Tyvärr tar det svarta mycket av ljuset. Enligt mitt tycke kan designen utvecklas, ett färgskiftandes ljus behöver inte så mycket mer. Jag hade föredragit en lite enklare och stilrenare design på lyktorna.

IMG_8293.JPG
Ljusen finns i flera olika utförande och om jag inte minns fel så köpte vi ett med chokladdoft förra hösten och det doftade väldigt gott.

En negativ sak med detta ljus är att det innehåller ett batteri. När ljuset brunnit ner måste man alltså pilla upp batteriet och miljösortera det och glaset var för sig. I en värld där vi måste hjälpas åt för en bättre miljö så känns det inte ok att ett ljus innehåller ett batteri. För min del väljer jag hellre ett ljus utan batteri, ljuseffekten är helt enkelt inte värd konsekvensen och miljöpåverkan.

IMG_8291.JPG

IMG_8292.JPG

– – – – – – – – – –

Jag är medlem i Buzzador som är ett av nordens ledande företag inom ”Word of Mouth” och social media marketing. Som Buzzador får jag testa produkter kostnadsfritt. Allt jag behöver göra är att berätta om produkterna för vänner och bekanta! Jag väljer själv vilka kampanjer jag önskar delta i och har man turen på sin sida så blir man utvald som testperson!

Om du med vill bli en testperson så kan du SMS:a
Buzzador maolin82
till 72323 så får du inloggningsuppgifter på direkten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s