me&i ss-15

I slutet av januari (24-25/1) ska jag åka till huvudstaden och gå på me&i:s kick-off. Där ska deras vår- och sommarkollektion presenteras för alla säljare och vi bloggare får hänga på även denna gång! Det ska bli så himla trevligt och jag ser verkligen fram emot att få se den nya kollektionen.

Idag släppte me&i bilder på vårens logga och de första värdinnegåvorna.

IMG_8150.JPG
Leopardprint i kombination med rosa känns ju som en vinnande kombination. Och tittar man på värdinnegåvorna så kommer det grå leoprintet i varje fall som linne. Säkerligen även på fler plagg, men det återstår att se!

IMG_8149.JPG
Svarta yogabyxor för både barn och vuxna kommer även som värdinnegåvor. Perfekt tänker jag då Lennon håller på att växa ur sina nuvarande i 98/104.

Och kuddfodralen med äpple. Alltså när jag såg äpplet så tänkte jag direkt tillbaka på det underbara set, med den gula äpplebodyn och de bruna haremsbyxorna med äpple på rumpan, som ligger och väntar på Linné och storlek 86/92. Hoppas, hoppas det kommer nya babyäpple!

Jag har i vanlig ordning redan bokat in mitt vårkollektionsparty, men problematiskt nog vill jag ha tre av värdinnegåvorna. Hmm. Tåls att fundera på. Vilken är din värdinnefavorit?

Vill du komma i kontakt med en säljare och/eller boka in ett party så kan du göra det här.

En reaktion på ”me&i ss-15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s