Ett julklappstips till alla giraffälskare

Både Lennon och Linné har tokälskat sin Sophie. En mjuk giraff att leka med och gnaga på, helt tillverkad i giftfritt och naturligt gummi. När Lennon väl var färdig med sin giraff var den söndergnagd och det verkar som att Linnés Sophie går samma framtid till mötes.

Kanske är det en av anledningarna till att dessa pynt fick mitt hjärta att slå ett dubbelslag.

IMG_8144.JPG

IMG_8143.JPG
Vi har som tradition att ge Lennon en ny julgranskula varje jul. En tradition vi tänkte fortsätta med även till Linné. I julkalendern hänger det redan varsin julgranskula med en Sonny Angel julfigur inuti. Men nu när jag ser denna med en liten Sophie så blir jag onekligen väldigt sugen på att köpa en åt dem. Ett minne om deras första leksak.

Annars är ju snögloben fantastisk. Den kan även fungera som en fotoram. I mitten kan man välja att sätta in en egen bild eller så lämnar man ”fotofickan” tom. Då blir globen transparent rakt igenom. Fint vilket som. Och visst är det något speciellt med snöglober, att skaka på dem är allt lite magiskt.

Kanske är det så att någon av er har en liten bebis att handla en klapp till. Det finns även ett fint presentset som jag verkligen hade blivit glad för om jag väntade, eller precis hade fått en bebis.

IMG_8145.JPG
Samtliga av dessa saker finns att köpa bland annat hos Boligheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s