Julkalendern – Resultatet

I över en vecka har Linné varit dålig. Feber och kraftig förkylning. Han har varit helt stopp i näsan vilket gjort det omöjligt för honom att suga på nappen, äta och sova med någon reda.

Sova, bara ordet får mig att drömma ljuva drömmar om en ensamnatt på hotell. Tänk att få sova ostörd. Ensam. Ja alltså, det går bra med Martin. Det är över ett år sedan jag sov en hel natt. Att få sova tre-fyra timmar i sträck känns som lyx.

Men hur som. På grund av sjuka och sömnbrist har det varit dvala även här. Har ju inte hunnit visa upp hur fin adventskalendern blev.

IMG_7970.JPG

IMG_8103.JPG
Jag är verkligen nöjd med detta inköp även om jag tvekade över priser. 650kr för en adventskalender är lite överkant. Men eftersom den har både fickor och öglor så kan barnen ha den tillsammans.

Lennon får en paket varje dag och Linné får en varje advent. Egentligen är det onödigt att ge Linné paket fast det känns roligt att göra det.

Igår fick Linné en liten bebiscabbe. Tanken var att Lennon skulle få ha sina ifred, men det slutade med att bilen står på Lennons rum.

Lennon fick en grodballong, en balloon buddy. Det är en ballong i något silikonliknande material som funkar bra att ha som lekboll. Han blev väldigt glad för den!

IMG_8104.PNG
Idag låg ”Rubble” i kalendern. Det är en hundfigur från Lennons favoritprogram ”Paw Patrol”. För att citera Lennon så blev han ”verkligen otroligt glad” och undrade genast om tomten hade de andra valparna med för då kunde han ju själv leka ”Paw Patrol”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s