Firar in julen med en me&i-giveaway

Idag är det exakt en månad kvar till julafton. Och på söndag är det dags att plocka fram ljusstakarna, koka upp glögg och mysa in första advent.

Jag älskar denna tiden på året och jag är helt säker på att ni är många som känner som mig. För att fira att julen är på intåg så har jag tillsammans med me&i ordnat med en alldeles extra fin liten giveaway just för dig.

me&i giveaway

Allt du behöver göra för att vara med är att skriva en kommentar där du berättar vilket ditt favoritplagg är i me&i:s höstkollektion – här hittar du den. Skriv även vilket plagg (+ storlek) du önskar om du skulle vinna!

Och nu undrar du säkert vad som ligger i potten? Ett av dessa fyra utvalda barnplagg i valfri storlek*.

monster tröja Monster duo

Långärmad tröja i 100% bomull

Finns i storlek 86/92 – 134/140

Här finns mer information om tröjan.

prickig tunikaBig dots tunic

Långärmad tunika i singeljersey, 95% bomull och 5% elastan

Finns i storlek 74/80 – 158/164

Här finns mer information om tunikan.

tunika med hjärtanLovely hearts tunic

Långärmad tunika i singeljersey, 95% bomull och 5% elastan

Finns i storlek 74/80 – 158/164

Här finns mer information om tunikan.

tröja med bilarTraffic jam

Långärmad tröja i singeljersey, 95% bomull och 5% elastan

Finns i storlek 74/80 – 134/140

Här finns mer information om tunikan.

Om du följer mig, @malinsroom, på Instagram så har du ytterligare en vinstchans där. För att få en extra lott så kommenterar du helt enkelt under ”giweawaybilden”. Tipsar du dessutom två vänner om giveawayn så får du ytterligare en lott. Allt som allt kan du alltså få tre chanser att vinna!

Vinnaren dras likt ett lotteri. Alla ”lotter” läggs i en skål och på söndag kommer Lennon att dra den lyckliga vinnaren!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

I slutet av januari släpps den nya vårkollektionen, vill du boka en visning så kan du göra det här.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

*med reservation för slutförsäljning

39 reaktioner på ”Firar in julen med en me&i-giveaway

  1. Min favorit är alla hearts plaggen!! Älskar hjärtan!!! Men särskilt hearts tunic <3 Denba har minnah redan men tycker big dot tunic var superfin med så vinner vi vill jag ha denna i strl 110/116!!

 1. älskar hesrts tunikan❤️😉om jag vinner skulle jag vilja ha dotts tunikan i 110/116 till min lilla tjej!👍😉

 2. Min favorit i AW14 är lovely hearts tunic. Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha en Big dots tunic till dottern i 74/80

 3. Min absoluta favorit i höstens kollektion är de gula yogabyxorna!! Älskar yogapants till barnen och har de alla möjliga färger och denna vackra gula passar i princip allt i tidigare kollektioner med. Om jag vinner så önskar jag mig traffic jam tröjan i storlek 98/104 till lillasyster här hemma som är väldigt avis på storebrors tröja. ;)

 4. Min favorit är nog ändå de fantastiska barnjeansen, så tuffa och snygga men också mjuka och sköna. Toppen! Om jag har turen att vinna önskar jag mig Traffic Jam i 122/128, den skulle matcha perfekt med de gula yogabyxorna vi köpte senast.

 5. Det finns så många fina plagg och både dottern och sonen har fått men det jag ångrar är att jag inte kostade på mig själv den snygga ”just jacket” och därför hoppas jag på att vinna just den i XS.

 6. Min favorit är den ljusblå ”working” tröjan med alla grävskopor, så fin och så härliga färger! Om jag skulle vinna önskar jag mig Traffic Jam tröjan i 86/92, lillkillen skulle älska den!

 7. Mitt favoritplagg är 3puppies! Älskar färgen och hundarna är så söta!
  Önskar vinna monster duo i stl 86/92 :)

 8. Mitt favorit plagg är Velour skirt, så skön och snygg. Vill gärna vinna big dots tunika strl 86/92 till min tös.
  Håller nu tummarna.

 9. Älskar verkligen ”Lovely hearts tunic” och hade velat köpa det mönstret både till mig och dottern, men plånboken protesterade. Så att vinna den till dottern vore fantastiskt! (Storlek 122/128)

 10. Mitt favvo plagg i höst var helt klart waves tunic, bara älskade den, så därför köpte jag 2!
  Vinner jag så vill jag mer än gärna ha den röda monster tröjan i stl 98/104. Älskar den röda färgen.

 11. Åh, jag vilk gärna vinna lovely hearts tunic stl 134/140. Mitt bästa plagg denna säsong är slim fit jeansen i den blåa tvätten. Supersnygga, supersköna och passar till allt!

 12. Mitt absoluta favoritplagg ur höstkollektionen är ”Just jacket”. Ett underbart damplagg som man känner sig otroligt fin i! ❤
  Jag skulle önska en ”Lovely hearts tunic” i strl 110/116 till min dotter Freja❤

 13. Hej! Vilken bra tävling! Jag älskar heart serien! Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha traffic jamntröjan i storlek 134-140 till min fina kusin!

 14. Åh, jag älskar verkligen dotterns Teddy tunic. Brukar ha träff på premiärdagen, och köpte den redan då (13/8). Igår var det fotografering på dagis, och efter att ha sparat på den ända till dess, så är det äntligen fritt fram att använda den mest hela tiden nu :)
  Håller tummarna för en Lovely hearts tunic eller big dots i strl. 98/104

 15. Jag vill hemskt gärna vinna den bruna klänningen med hjärtan i strl 74/80. Har en sådan till storasyster, men vågade inte köpa till bebisen i magen då vi inte visste vem som skulle titta ut. Nu vet vi att det var en liten flicka till så nu vill vi ju såklart kunna syskonmatcha med hjärtanen. Dessutom är den ju såååå fin att ha nu vid jul. Lite pepparkaka över den!

 16. Åh det finns så många fina plagg men en av mina favoriter är spikey velour sweater
  Skulle jag ha turen och vinna så skulle en Big dots tunic, st 110/116 bli en perfekt julklapp till min dotter.😊

 17. Hej! Mitt favoritplagg är just klänningen med hjärtan! Storasyster har den redan och nu tar jag chansen att vinna en till lillasyster också. Stl 86/92 tack.

 18. favorit plaggen: Magic pants — sååå sköna! Och om jag skulle vinna så hade jag valt Traffic jam och storlek 110/116 — superfin! Och min lillkille skulle älska den!

 19. mitt favoritplagg är den mjuka svarta stickade tröjan med hjärta på ryggen. Om jag skulle vinna så hade jag valt Monster duo storlek 128-134, en perfekt julklapp till ett litet monsterbarnbarn.

 20. Favorir är lovley heart bodyn med tillhörande brallor. 💛
  Skulle jag vinna så är favoriten lovley heart tunikan i strl 74/80. (Strl 68 förrådet är fullt, strl 74 fylls på i storm-fart *damn you mini rodini* 😂😱😍)

 21. Hej, mitt favoritplagg är foldover blouse, och jag skulle vilja vinna tröjan Traffic jam i strl. 86/92 till min pojkväns brors barn. När han fyllde 1 för en månad sedan fick han en traktor av oss. Han blev helt såld på den och brydde sig inte om sina andra presenter, så jag kan tänka mig att även bilar skulle kunna göra honom lika glad! :D
  Tack för en suverän blogg! :)

 22. Mina favoritplagg är lovely heartsklänningarna för både stora och små. En sådan hoppas jag kunna vinna till min fyraåring!

 23. Big dots tunic är så fin
  men det blir trafficjam för ungen min
  i storlek 122
  så kan han fara och brumma på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s