mini rodini pre-SS15

Idag släppte mini rodini lite nya plagg i sin pre-SS15 collection ”Resort”. Kollektionen innehåller en del mjauuu men även plagg med lite mer klös i. Bildligt talat.

mini rodini cats

Mini rodini ss15

minirodini tiger

Min favorit är den beiga t-shirten med katter. Den tror jag skulle passa fint på Linné. Lennon har sweatshirten med katt på magen från en tidigare kollektion. Då var den vit. Om jag säger som så är det inte en av hans favorittröjor. Tyvärr säger mamma ”cat-lover”. Så det blir inga katter till Lennon med andra ord. Tigrarna däremot skulle han nog gilla. Numera måste man liksom dubbelchecka med honom eftersom han som nämnt inte tar på sig allt som mamman vill att han ska ta på sig…

Idag firar dessutom mini rodinis butik på NK fem år. Handlar man något i den butiken så får man en jubileumsposter. Så har ni någon vän eller släkting i huvudstaden så skicka dit dem så studs! Jag har en känsla av att de kommer att gå åt som smör i solsken!

mini rodini poster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s