Glöm inte barnvagnen!

Nu är det riktigt mörkt om kvällarna och det är dags att ta fram reflexerna. I fjol köpte vi reflexvästar, något jag för några år sedan aldrig trodde att jag skulle sätta på mig. Men jag gissar att man blir lite mer vuxen och ansvarsfull när man blir förälder. Egentligen lika självklart som cykelhjälm. Som vi inte heller har…

För ett tag sedan ansökte @reireiinc (på Instagram) testpersoner till Pogu barnvagnsreflexer. Jag ansökte och fick hem ett paket på posten. Det var dock först för en vecka sedan som vi testade dem utomhus.

Istället för de silvriga reflexband som finns till barnvagnar sedan tidigare så finns dessa reflexer i svart. Jag gillar verkligen att reflexerna inte syns när de inte behöver att göra det. Att klistra vagnen full av silvriga eller gula reflexmärken skulle inte falla mig in.

IMG_7242-0.JPG
De svarta reflexerna sätts på precis som klistermärken och syns inte på vårt svarta chassi. Tummen upp!
Den vänstra bilden är tagen i vanligt inomhusljus, bilden uppe till höger är tagen i samma ljus fast med blixt. Bilden på vagnen är tagen på kvällen med kamerablixt.

Till höger syns, eller syns inte, vagnen i vanligt gatuljus. Bilden till höger är tagen med ljus mot vagnen.

IMG_7243-0.JPG
Jag är verkligen nöjd med reflexerna och ger dem mina varmaste rekomendationer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s