Lennons halloweenfest

I lördags hade Lennon en Halloweenfest för några kompisar. Det var Pippi, en fladdermusprinsessa, greven Dracula, en skelettpirat och Lennon själv. Lennon som var typ ett fladdermusskelett tyckte själv att han var jätteläskig när han hade masken på sig. Vi tyckte mest att de var söta allesammans.

Lennon och jag hade pyntat mathörnan med spindelnät, pumpor och ballonger. Vi klädde in dörröppningen i spindelnät och stängde skjutdörrarna.

När gästerna kommit bjöd Lennon in dem till sitt café, Café Halloween. När han öppnade dörrarna och de skulle ta sig igenom det 350 år gamla spindelnätet var han väldigt stolt över vår kreation. Och kompisarna såg ut att uppskatta det!

IMG_7189.JPG

IMG_7196.JPG
Inne på caféet bjöds det på råttårta, tandmuffins, spindelkakor och pumpaclementiner. Till det serverades hallonblod eller krusbärsslem.

IMG_7191.JPG

IMG_7190.JPG
Istället för fiskdamm så avslutade vi med en läskig överraskning. Martin hade krupit upp på vinden och när det började knacka i taket blev alla barn nyfikna och lite rädda. De kollade om det kom från toaletten men när takluckan öppnades fnissade de. När Martin väl tittade fram med en läskig mask blev de rädda. Lite för rädda kanske. Men när Martin drog av masken och frågade om de tyckte om godis så jublade samtliga barn! Ner hissades en pumpahink och de fick varsin gottepåse.

Lennon var supernöjd efteråt och vi med för den delen. Han har så fina kamrater! Det gör ju vilken förälder som helst superlycklig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s