Mini Rodini Home

Idag släppte Mini Rodini lite nytt till sin hemkollektion. Jag hade hoppats på att hitta det snyggaste påslakansetet så jag hade kunnat sluta att tänka på de förlorade flugsvamparna. Men så blev det inte.

IMG_7101.JPG
Färgerna passar inte alls till Lennons rum då det är betydligt mer färgglatt. Hade det varit de gröna ormarna så hade det setet krävt sig en fundering men det bruna passar inte hos oss. Men de fina örngotten de haft tidigare var tillbaka. Lite som en favorit i repris.

IMG_7104.JPG
Just nu har Lennon vita sängkläder och då kan en panter piffa upp lite. Sen passar det ju fint med svart och rött på rummet. Viktigt att sängkläder matchar både hylla och tavlor. Eller hur!? Jag tror att det blir fint och dessutom passar det utmärkt till flugsvamparna om de nu behagar att dyka upp.

Det fanns även några nya lappfiltar som var fina men Linné har ju redan en jättefin lappfilt från me&i så det blev inget köp för vår del. Men är du ute efter en babyfilt så fanns de i flera olika färgkombinationer.

Och kanske är det så att det finns mer som passar dig? Skynda då för sakerna brukar sälja slut typ direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s