Macarons och me&i-tips

I fredags hade jag min andra me&i-visning för denna säsongen. Det var nämligen tjejvecka och då hade me&i lite extra fina erbjudande på damkläder. Bland annat på mina favoriter ”slim pants” eller ”perfect pants” som de heter nu. Och det går ju inte att missa!

Mia, som för övrigt borde starta upp en bakkblogg, hade med ett gäng söta macarons som hon slängt ihop. Tyvärr innehåller de mjölk så jag har inte kunnat smaka dem men de ser lika ljuvliga ut som de luktar. Och Lennon säger att de smakar ljuvligt! Han frågade faktiskt mig hur man kunde baka så goda kakor. Bättre betyg kan man nog inte få! Ladurée nästa för Mias macarons!

DSCN2667

Macarons

Till tjejkvällen hade jag fått hem små goodies till mina gäster. Garanterat mjölkfria små söta lipgloss. Tack för det me&i, de blev väldigt uppskattade!

me&i lipgloss

Och tipset jag nämnde.

Om du handlar kläder hos me&i mellan den 30/10 – 4/11 så kan du vara med och tävla om att vinna tillbaka hela köpesumman. Gå bara in på deras Facebook-sida ”me&i international”, klicka på ”win your order” och fyll i tävlingsformuläret!

Hejja dig!

3 reaktioner på ”Macarons och me&i-tips

  1. sv: Jamen proova laxplanka, superdupergott !! :D

    Åh så spännande :D jasså ? de är typiskt mig att glömma kolla storleken,
    tänkte automatiskt att den skulle vara 30 cm iaf, hur stor/liten var den ? ;P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s