Jag blir snart knäpp!

Jag håller så smått på att mista förståndet här hemma. I flera dagar har jag letat och letat och åter letat.

Vad jag har letat efter? Det låter som något viktigt som nycklar eller plånbok men det är det inte. Det gäller ett bäddset.

Ja, jag himlar med ögonen åt mig själv nu men det var inte vilket bäddset som helst.

IMG_6994.JPG
Detta bäddsetet med flugsvampar från H&M Home köpte jag för flera år sedan till Lennon. Jag minns att jag fick jaga det då det sålde slut bums. Jag fick till och med min storebror att besöka deras butik i Stockholm ett flertal gånger men även där var det slut.

Som av en slump så dök det upp ett bäddset på deras rea flera månader senare och då köpte jag så klart det! Men eftersom det var ett set i vuxenstorlek så har det få ligga på vänt. Endast örngottet har blivit använt några få gånger.

Och nu, när det legat och väntar på att Lennon ska få stor säng i flera år, ja då är det puts väck! Jag har letar som en tok. Överallt! Flera gånger om. Idag även i garaget där jag tvingades ta mig förbi några muterade spindlar som kommer ge mig mardrömmar i flera veckor. Men icke så nicke. Det är borta och det enda vettiga jag kan komma på är att någon låda eller påse hamnat fel när vi flyttade. Att det åkt till loppisen istället eller något. Tillsammans med Lennons fina Blixten mc Queen badrock. Den har jag nämligen med letat efter.

Blir väl att kolla Tradera. För jag vill verkligen ha ett bäddset med flugsvampar!

Buhuhuuu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s