Kalasklädd familj

glasströja

Att ta en fin bild då en mamma, en bebis och en fyraåring ser någorlunda glada och normala ut på en och samma gång är inte så enkelt. Om man bortser från att jag kan hitta fel på mig själv på varendaste bild så är det verkligen inte lätt att ens lyckas få med Lennon på stillbilder. Lite skämtsamt kan man säga att han just nu gör sig bäst på rörlig film…

me&i och polarnKorten blir ganska så varierade. Barn överallt och ingenstans.

Det är glassar, klubbor och tatuerade ben. Lennon tyckte att mina leggings från Gaultiers samarbete med Lindex var tuffa men lite läskiga. Jag tyckte att de gjorde sig fint i kombination med min mörkblå omlottklänning från me&i. Enkelt och lite crazy på en och samma gång.

syskonmatchning kalasMen en sak är säker. De är små praliner, våra två små hjärtan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s