mamma-barn-matchning

Jag tror aldrig att jag sett kläder som marknadsförts som ”mamma-son-matchning”. Däremot så hittar jag alltid fina kollektioner där mamma och dotter ska matcha. Senast nu på Lindex med Gaultierkollektionen. Ibland funkar plaggen fint även på pojkar (som dessa ytterplaggen) men oftast är det tjejjigt värre med söta klänningar och kappor.

I me&i:s höstkollektion hittade jag fina plagg som passar perfekt för mamma-barn-matchning. Neutrala plagg som gör sig lika fint på pojkar som på flickor.

mamma son matchning

Jag köpte mig ett par gråa smala jeans och en zebrarandig top. Detta matchar Lennon i en blå zebrarandlig tröja med ett par coola jeans. Kanske tramsigt men jag tycker att det är gulligt när föräldrar och barn matchar varandra.

me&i barnjeans

me&i zebra

En annan sak som jag gillar med tröjorna är färgerna. Färgstarkt till barn och lite mer nedtonat till oss vuxna. Och i kombination gör de sig riktigt fint!

4 reaktioner på ”mamma-barn-matchning

  1. Supersnyggt!! Som mamma till 2 slner så vikl man ha matchning oxå!! Här blev det dock bara de gråa jeansen till mig… Men får bog fundera på tröjorna oxå ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s