Säsongsklädda Sonny Angels

Jag vet inte om man ska säga att jag samlar på dem, men onekligen så har jag några stycken. Denna meningen passar in på flera saker som Kiviljuslyktorna från Iittala för att ge ett exempel. Men just nu har jag de små änglarna från Sonny Angels i åtanke.

Förutom de vanliga serierna så släpper Sonny Angel ibland speciella kollektioner. Om några veckor är det dags för Halloween och då passar det ju fint att pynta med söt liten pumpaängel.

sonny angel halloween

Pumpan och katten är mina favoriter från 2014 års halloweenserie. Häxan och spöket är med jättefina men jag är inte så förtjust i att de sätter text på dockorna.

Inför julen 2012 köpte jag mina första jul ”Sonnisar”. En julgran (eller vad det nu är), en ren och tomten himself. Tårtan ville jag inte ha då, något som jag bittert ångrat!

sonny angel christmas 2012

I fjol utökades min julsamling med en snögubbe och en pepparkaksfigur. Älgen och nissen hoppade jag över då jag tyckte att de var så lika de jag redan hade. Det kan ju bli för bra med… Efter julen fick jag även tag i de två rosa limited edition-figurerna. De får premiära i julpyntet nu i jul!

sonny angel limited edition

Om några veckor släpps serien med årets julänglar och jag har siktat in mig på chokladtårtan och julstjärnan, trots att där är text.

sonny angel christmas

Men sen kanske man snart får stoppa. Eller skaffa en egen liten hylla åt dem… Vi får se vad Martin tycker om den saken…

sonny angel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s