Down the memory lane

I år fyller me&i 10 år! Det är lång tid minsann. Jag har själv handlat i fyra år och tycker det är hur många fina kläder som helst som passerat. Tänk då hur mycket fint som kommit under 10 år!

I våras firades detta med en rad olika släpp med ”darlings”, som var plagg med mönster och tryck från tidigare kollektioner. Nu i höst, den 8/10 för att vara exakt så släpper de en ”memory lane”. En drös med nya-gamla-favoriter för dam och barn.

meandi memory lane

Jag som tokälskar jumpsuits är upp över öronen i denna. Orange, brunt och igelkottar. Hur fint är inte det!

meandi darlings

På denna bilden har Linné den nya jumpsuiten med Spikey. Lennons mössa, T-shirt och filten de sitter på är ”darlings” från i våras. Lennons zip-jacka och byxor är ifrån tidigare me&i-kollektioner. Och som ni ser är stövlarna från Kavat.

meandi spikey

Så här ser Linné ut när han tittar på när Lennon tramsar sig med gungan. Är det någon som alltid får det lilla sötmonstret glad så är det storebror! Här kan man förresten se igelkotten på Lennons tröja. Så gammalt och nytt gav en fin syskonmatchning! Den tokiga syskonmatchningsmamman gör en high-five på den!

Idag har det varit härligt väder. Disigt men ganska så varmt. Men det märks att hösten är på väg på riktigt nu. Blodbokens blad har blivit grönaktiga igen och studsmattan är full av bokollon och frasiga höstblad. Det enda som inte känns höst är åkern. Här växer rapsen för fullt! Till våren blir det solgult utanför vårt hus!

höst

– – – – – – – – – –

Tillägg!
Såg att korvmössan, korvtröjan, molntröjan och filten nu finns i outleten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s