Farligt söt liten svamp

Jag tycker att flugsvampar är så himla fint. Jag har köpt så många olika svampsaker till Lennons rum att det nästan svämmade över. Nu finns det någon enstaka framme. Lagom är bäst! Men ibland är det faktiskt fint att gå ”all in”. Och det har Linné gjort idag!

flugsvampskläder

När jag var på me&i:s kickoff i augusti så fyndade jag denna svampbyxan för 50 kronor. Ett köp jag blev väldigt nöjd med, kanske speciellt för att Lennon var för stor för denna dressen när den kom. Men han har en T-shit med Happy Mushroom så nu kan de syskonmatcha!

flugsvamp

Bodyn köpte jag för någon dag sedan på en köp och sälj sida på Facebook. Så nu har Linné hela setet och det är en sån liten bagatell som gör en lite glad när man kärat ner sig i ett print. Och den fina skallran, den är både ekologiskt, giftfri och Fairtrade! Kan inte bli bättre. Eller sötare!

flugsvampsdressOch om några månader ligger ett annat svampset redo att användas. Klädlycka!

svampkläderDenna bilden på Lennon är ifrån oktober 2011. En favorit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s