All for children

Snart (30/10) släpper H&M sin nya All for children kollektion. Ett samarbete där en del av kollektionen (25%) går till Unicef.

Tidigare år har kollektionerna varit helt galet fina. Det har liksom varit svårt att begränsa sig! Fast det problemet hamnade få i då det mesta sålde slut efter en pyttestund.

Jag har haft turen på min sida tidigare år och faktiskt fått tag i det mesta jag gillat. I år blir inte det några större problem känner jag.

Efter att ha kikat på årets (skogs-)kollektion måste jag erkänna att jag är väldigt besviken. Det var få saker som tilltalade mig. En del saker var rent av fula om jag ska vara ärlig. Eller så är jag inte en tillräckligt ”cool” mamma. Äh, jag vet inte. Jag har plockat ut de plagg som jag tycker är finast. Vad tycker du?

IMG_6192.JPG
Nötmössan är ju söt. Linné med sitt runda huvud hade nog blivit en riktig sötnöt i denna, men nä… Tossorna däremot, de vill jag verkligen ha! Supersöta!

IMG_6186.JPG
Bodyn och tröjan syskonmatchar fint men färgerna är inte riktigt för mina små.

IMG_6190.JPG
Den gröna jackan ser riktigt fin ut och den hade nog passat bra på Lennon, men han har redan ytterkläder så det känns lite överkurs. Mössan däremot, den skulle passa fint till hans svarta overall!

IMG_6189.JPG
Utflyktsprylarna ser fina ut för den som är på jakt efter det. Lagom saker att ge i julklapp. Ett litet tips bara.

Men om du är på jakt efter en kappa (eller är det en tröja?), väst eller poncho så är det lite jackpot. För kolla in! Hur fina är inte dessa plagg!

IMG_6196.JPG
Eller kolla in den här väskan. Ett måste för ett väsk-älskandes barn! Jag ger den en kvart innan den är slut.

IMG_6191.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s