Babyfint från kedjorna

Just nu finns det en hel del fina bebiskläder hos kedjorna. Neutralt, sobert och stickat går som en tråd genom butikernas sortiment.

H&M:s hemsida kan man just nu köpa en specialkollektion för de små, Newborn exclusive/conscious. Kläderna består av ekologisk bomull och 10% av försäljningssumman går till Unicef.

IMG_6058.JPG

IMG_6057.JPG

IMG_6056.JPG
Jag gillar verkligen det enkla och klassiska i denna kollektionen. Det känns som att plaggen är lättmatchade. Mina favoriter är den grå koftan/jackan, tossorna och självklart nallemössan.

Lindex har massor av tidlösa plagg i sitt sortiment och mitt favorittryck är de här ljusgrå tecknade djuren. Linné har pyjamasen och den är så mysig. Och praktisk (Martin svär dock över knapparna, men så tycker han att allt ska ha blixtlås)! På händer och fötter kan man vika ner mudden så dessa bildar ”vantar” och strumpor, väldigt bra när bebisen sprallar av sig både strumpor och täcke.

IMG_6055-0.JPG

IMG_6054-1.JPG

Som alltid så levererar även Kappahl med sin Newbie kollektion. Favoriterna där är heldressarna och de stickade overallerna.

IMG_6059.JPG
Plagg som dessa är enligt mig perfekta som present till en nyfödd. Oavsett om föräldrarna har en neutral, mer könsindelad eller en totalt färgsprakande klädstil så går baskläder (främst vita/beige/grå) att matcha in.

Och nallemössor gott folk. Det går inte att ha för många! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s