Smått och gott till Halloween

Om lite mer än en månad är det dags att fira Halloween. Jag tycker ofta att temaprylar är ganska så dyra men kom över lite på H&M som håller alldeles lagom priser!

På babyavdelningen finns det bland annat filtar, snuttar och kuddar. Själv fastnade jag för pyjamasen och fladdermusskallran. Förvaringspåsen är också söt, och förvaring är alltid bra!

IMG_5724.JPG
Det finns även en hel del engångsartiklar. Inte så bra för miljön att köra engångs, men ett par gånger om året tycker jag det passar fint. Dessutom är det lite mer praktiskt när barnen stimmar och stohejar vid matbordet.

IMG_5725.JPG
Att klä ut sig på Halloween är ju en stor del av hela grejjen. Inte behöver det vara utklädningskläder som sen bara ligger i en låda. Jag funderar på ett par skelettstrumpbyxor till Lennon. En svart vardagströja och lite smink är allt som behövs för att göra det till en komplett outfit, och både tröja och smink har vi ju hemma!

Mimmi är ju med lätt att klä ut sig till. Strumpbyxor, kjol och tröja har ju de flesta hemma. Och ett diadem med öron på det – voilà!

IMG_5721.JPG

2 reaktioner på ”Smått och gott till Halloween

  1. pyjamasen har jag klickat hem, funderade på skallran o filten också :) muggarna o tallrikarna såg jag inte, under vilken kategori ligger dom under? :)

    1. Blev pyjamasen här med, ångrade mig med skallran. Är verkligen inte i behov av fler, men den är väldigt söt! Ja, tallrikarna låg nig under home och barnrum tror jag. Vill minnas att de inte låg under kök, vilket de borde! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s