Bryter av med lite fint

Många med mig har säkert vaknat med en olustkänsla i hjärtat och magen denna måndag. Mer än så behöver jag inte skriva. Ni förstår. Det är jag säker på.

Jag har bestämt mig för att inte deppa ihop. Jag ska leva mitt liv fullt ut. Jag ska uppfostra mina barn till goda demokratiska världsmedborgare. När jag återgår i arbete ska jag lära mina elever om mänskliga rättigheter och likabehandling.

På onsdag släpper me&i ett gäng färgsprakande nyheter till alla i familjen. Alla. Mamma, pappa, barn. Hon, han och hen. Jag har förmodligen ett paket att hämta ut på posten senare idag. Och vet ni. Det muntrar upp lite. Och det lilla kan göra mycket.

Jag gillar inte bara me&i för att de gör giftfria och färgglada barnkläder och sobra damkläder (och ibland även lite för herrar bör sig tilläggas). Jag gillar det företaget för att de gillar människor. De betalar inte ut några minimilöner till sina textilarbetare, de betalar levnadslöner och det är för mig värt några extra kronor! Det är något som gör skillnad i det stora.

IMG_5657.JPG

IMG_5665.JPG
Och för dig som kanske funderat på att bli säljare. Håll utkik! I veckan kommer jag nämligen att lägga ut ett väldigt förmånligt erbjudande!

2 reaktioner på ”Bryter av med lite fint

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s